Yli 90 miljoonan lottovoitto Suomeen – 50 uutta miljonääriä Siilinjärvelle!

Julkaistu: 27.08.2019

Eurojackpotin yli 90 miljoonan euron potti osui viime perjantain arvonnassa Suomeen Siilinjärvelle. Tämä oli Eurojackpotin Suomen päävoittojen historiassa kuudestoista – edellisen kerran Suomeen jysähti päävoitto viime vuoden marraskuussa.

Eurojackpotin kierroksen 34/2019 oikeat numerot: 15, 18, 19, 41, 42 – tähtinumerot 4 ja 6.

92 miljoonan euron kuponki oli pelattu kimppapelinä, jossa mukana oli jännittämässä 50 henkilöä – saimme täten Suomeen 50 uutta miljonääriä kertaheitolla! Kukin lottovoittaja kuittaa itselleen mukavan noin 1,8 miljoonan osuuden.

Haastattelimme nimettömänä pysyvää, voittanutta eläkeläisrouvaa ja kysyimme, miltä voittohetkellä tuntui:

– No kyllähän se aivan uskomattomalta tuntui – olin kuljettanut kuponkia käsilaukussani, jotta on varmasti ja visusti mukana. Illalla tarkistimme vielä miehen kanssa voittorivin hieman epäuskoisina, että olivathan ne numerot taatusti oikein.

– Yllättävän rauhallisesti sitä sai kuitenkin nukuttua tiedosta huolimatta. Mutta kyllä voitto tuli tarpeeseen, eläkkeellä kun kumpikin olemme. Nyt vuorossa on kauan kaivattua matkailua, lisäksi aiomme auttaa lapsiamme taloudellisesti.

Voittaneen porukan kunkin osuuden panos oli kymmenen euroa. Odotellessasi jättipotin kasvavan saat nyt kauttamme pääsyn vapaapeleihin, joihin et tarvitse omaa rahaa lainkaan!

LUNASTA VAPAAPELIT TÄSTÄ